evacuatiekoord
veiligheid voor ons kostbare bezit

ONS BEDRIJF

Evacuatiekoord.nl is onderdeel van Evacuatieexpert.nl/E.E.H. 

Als onafhankelijk evacuatie expert op het gebied van evacuatie en evacuatie hulpmiddelen, zoals de evacuatiestoel, het evacuatiematras en evacuatiedoek, kunnen wij u oplossingen bieden voor het veilig en snel evacueren van personen. Wij bieden naast de hulpmiddelen ook training- en onderhoud oplossingen. Als onafhankelijk Evacuatie Expert adviseren wij u graag om de passende oplossingen, passend in elk evacuatieplan, te implementeren.

Evacuatie bij brand is een belangrijke reden maar zeker niet de enige om na te denken over hoe toegankelijk bepaalde ruimtes en gebouwen zijn.  Wat gebeurt er bij bijv. liftuitval. hoe komt uw bezoek dan uit het gebouw?

Met name de evacuatie en de brandveiligheid rond om onze kinderen is 1 van onze belangrijke speerpunten.

Speciaal voor de BSO, Peuterspeelzalen, Gastouders, kleuterscholen, kinderopvang en alle andere organisaties waar kinderen zijn hebben wij een speciaal assortiment samen gesteld. Informatie over dit assortiment vind u op deze website. Voor bestellingen en ons complete pakket verwijzen wij u graag naar www.evacutieexpert.nl 

TEAM

Onze vriendelijke en behulpzame medewerkers staan altijd klaar om u met raad en daad te ondersteunen. U kunt ons een E-mail sturen of rechtstreeks bellen op 074-8539984.